Nieuws

"Twente kan zich geen twijfelgevallen permitteren" - ervaren doelman huren

"Twente kan zich geen twijfelgevallen permitteren" - ervaren doelman huren

Afgelopen wedstrijd tegen Feyenoord kreeg hij 5 doelpunten te verwerken. De talentvolle keeper zag er bij veel doelpunten niet zeker uit en kreeg o.a. van Voetbalinside veel kritiek. Deze fouten zijn volkomen logisch, aangezien hij pas 19 is, en passen dan ook binnen zijn ontwikkeling. Dan blijft de vraag; gaat FC Twente degradatie ontlopen met Drommel onder de lat?

[google]"De druk op de jonge, onervaren keeper is enorm. Drommel is een talent. En talenten moeten rijpen en maken fouten", schrijft Leon ten Voorde in de TC Tubantia. "Dat laatste overkomt dus ook de doelman van FC Twente op dit moment. Twente zit inmiddels in zo'n dat het zich geen twijfelgevallen meer kan permitteren." Hiermee doelt Ten Voorde op de lage plaats op de ranglijst die de Tukkers innemen en ook de onervaren verdediging die Drommel voor zich heeft.

Winterstop

Kijkend binnen de club zijn er geen opties voor handen. Sonny Stevens is al langere tijd geblesseerd, en blessuregevoelig, en Nick Marsman heeft het al eens geprobeerd in FC Twente 1. "Nick Marsman heeft in het verleden bewezen niet die stabiele factor te zijn, dus zal de technische staf serieus moeten overwegen of het in de winterstop geen ervaren keeper op huurbasis gaat binnenhalen", besluit Ten Voorde.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties