Nieuws

"Dat is een speler waar we anderhalf jaar lang zeer geïnteresseerd in waren"

"Dat is een speler waar we anderhalf jaar lang zeer geïnteresseerd in waren"

FC Twente raakt Hakim Ziyech zeer waarschijnlijk kwijt aankomende winterstop. Ted van Leeuwen gaf eerder aan dat nog geen club zich gemeld had voor huidige nummer 10 van de Tukkers, al lijkt de middenvelder zelf aan te sturen op een vertrek. Mocht er nog twijfel bestaan; hij gaat in ieder geval niet naar Feyenoord, tenminste niet alt het aan hun directeur ligt.

[google]"Dat is een speler waar we anderhalf jaar lang zeer geïnteresseerd in waren. Maar nu hebben we met Simon Gustafson, Tonny Vilhena en Jens Toornstra uitstekende spelers voor die positie", vertelt Eric Gudde aan de NOS. De vraag is dus waar Ziyech zijn profcarrière zal vervolgen. Grote kans dat dit in het buitenland zal zijn.

Nog geen club heeft zich dus gemeld voor de Marokkaans international. Echter is het zo dat hoe dichter de transferperiode nadert, hoe sneller de geruchtencyclus op gang komt. We wachten het af.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties