Nieuws

Van Leeuwen: "Ik heb werkelijk geen idee, joh"

Van Leeuwen: "Ik heb werkelijk geen idee, joh"

Vijf jaar geleden rond deze tijd stond het treffen met Internazionale in de Champions League nog op het programma. Nu ziet de wereld er heel anders uit voor FC Twente. Oké, het wurgcontract met Doyen is afgekocht, maar de gevolgen zullen nog lang merkbaar blijven bij de club. Dit jaar bestaat de club 50 jaar. Vijf jaar geleden hadden we het 'jubileumfeest' toch iets anders voorgesteld.

[google]Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag (thuis tegen Willem II) wordt het jubileumboek gepresenteerd. Dit boek zou overhandigd worden aan de voorzitter van de club, Aldo van der Laan. Aldo is niet meer, dus wie krijgt nu het boek overhandigd? "Ik heb werkelijk geen idee, joh", zegt td Ted van Leeuwen tegen Iwan Tol van de Volkskrant.

Het moge duidelijk zijn: onwetendheid regeert bij de club. Onwetendheid over de nabije toekomst, onwetendheid over het voortbestaan van de club. Hoe dan ook zal het de komende tijd onrustig worden bij de club. "En juist bij rust zijn we zo gebaat", zegt Van Leeuwen.

De periode die FC Twente de komende tijd te wachten staat is "de moeilijkste fase van haar 50-jarig bestaan", gaf Gerald van den Belt eerder aan in een verklaring. We zullen het afwachten.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties