Nieuws

'Transfers Corona en Ola John stonden niet los van Doyen-deal'

'Transfers Corona en Ola John stonden niet los van Doyen-deal'

In Portugal is het nieuws inmiddels ook geland dat Aldo van der Laan is opgestapt vanwege de uitgelekte Doyen-contracten. Voorzitter Bruno Carvalho van Sporting Portugal (de huidige werkgever van Bryan Ruíz, red.) wil daar wel iets over zeggen. Door Jorge Mendez is Doyen veel actief in Portugal en doet de investeringsmaatschappij veel zaken met Benfica en FC Porto.

[google]"Het zou hypocriet zijn om net te doen alsof je niet ziet dat FC Twente een kweekvijver is voor transfers naar Portugal", zegt de preses van Sporting Portugal tegen het Portugese Mais Futebol. Als voorbeelden noemt hij de transfers van Jesús Corona naar FC Porto en Ola John naar Benfica.

Doyen had geen transferrechten van beide spelers in handen, maar kunnen volgens Carvalho niet los gezien worden van de deal die FC Twente had met Doyen. Bij de transfer van Bilal Ould-Chikh naar Benfica had de investeringsmaatschappij uiteraard wel een grote vinger in de pap.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties