Nieuws

'Van den Belt merkte niks van invloed Doyen omtrent transfers'

'Van den Belt merkte niks van invloed Doyen omtrent transfers'

Vrijdag gaf organiseerde FC Twente een persconferentie vanwege de commotie die de afgelopen week was ontstaan. Gerald van den Belt mocht opdraven om de aanwezige pers te woord te staan. Naast het feit dat hij vertelt dat de club uit Enschede financieel de goede weg is ingeslagen, wordt natuurlijk ook het onvermijdelijke onderwerp Doyen aangesneden.

"De afspraken, zoals ik die ken, in die geest hebben we ook gehandeld de afgelopen maanden rondom transfers. Dat betekent ook dat er vanuit de 'Doyen-kant' ons geen verplichtingen of beperkingen zijn opgelegd", vertelt Van den Belt op de persconferentie. "Zo heb ik dat niet ervaren. De overeenkomst zoals wij die kennen, zo heeft Doyen ook gehandeld."

[google]De vraag is of de stukken, zoals die uitlekten, bekend waren binnen de club. Volgens de financiële man van FC Twente is dat niet het geval. "Het enige dat wij kunnen zeggen is dat de stukken er 'redelijk echt uitzien'. Meer kunnen we niet. We vragen het op nu bij Doyen en dan zullen we het zien", vertelt hij. Gezien de houding van Doyen lijkt het er niet op dat ze met extra kosten voor FC Twente gaan komen, vult hij aan.

Voordeliger voor de club

"In het plan van aanpak is er rekening gehouden met de maximale kosten en doordat je transfers maakt valt dat alleen maar mee. In dat opzicht is het allemaal niet zo heel spannend. Als ik kijk naar hoe Doyen nu met ons in afwikkeling is, dan kan ik zeggen dat dat alleen maar voordeliger is", vertelt Van den Belt.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties