Beloften hard onderuit bij Helmond Sport

Jong FC Twente is vanavond hard onderuit gegaan bij Helmond Sport. De ploeg van Jan Zoutman verloor met maar liefst 5-1 bij Helmond Sport.

De beloften waren bezig aan een goede serie met overwinningen op De Graafschap (2-1) en Jong PSV (2-0). Vanavond kwam daar abrupt een einde aan. De jonge ploeg, waarin speler van de A1 Merlin Schütte zijn debuut maakte, begon nog wel goed aan het duel. In de achttiende minuut krulde Tim Hölscher de bal in de bovenhoek. Lang konden de gasten niet van de voorsprong genieten. Tien minuten later scoorde Luckermans de gelijkmaker. Nog voor rust gaf Jong FC Twente de wedstrijd uit handen toen Koc scoorde voor de thuisploeg.

Na rust ging het hard. Nadat Teijsse voor de 3-1 had gezorgd in de 58e minuut, scoorde De Regt vijf minuten later de 4-1. Daar bleef het niet bij. Die zelfde De Regt bepaalde vijf minuten voor tijd de eindstand op 5-1.

[google]Door de nederlaag blijven de beloften steken op de zestiende plaats in de Jupiler League met 43 punten uit 36 wedstrijden. De gewenste middenmoot raakt door het resultaat buiten bereik. Aanstaande maandag (tweede paasdag) om 14.30 uur wacht de kans op revanche als Excelsior op bezoek komt in de Grolsch Veste.

Helmond Sport - Jong FC Twente 5-1

0-1 Hölscher (18)
1-1 Luckermans (29)