Beloften overklassen leeftijdsgenoten van Schalke 04

Jong FC Twente heeft vanmiddag een oefenwedstrijd gewonnen van Schalke 04 onder 23. In het oude Parkstadion in Gelsenkirchen werd het maar liefst 1-5 voor de Tukkers. Grote man aan Twentse zijde was Ruben de Jager, die drie keer scoorde.

[google]De gasten uit Twente begonnen goed aan de wedstrijd. Na een kleine twintig minuten scoorde De Jager zijn eerste doelpunt. Lang kon de ploeg van trainer Michel Jansen niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten later scoorde Schalke al de gelijkmaker. Vlak voor rust scoorde Shadrach Eghan de 1-2.

In de tweede helft bouwden de Twentse beloften de voorsprong verder uit. Via opnieuw De Jager (twee keer) en Soumaoro werd het maar liefst 1-5.

Startopstelling Jong FC Twente: Plattel, Van der Lely, Andersen, Kingue, Jensen, Mbikulu, Schmidt, Hölscher, De Jager, Eghan, Da Cruz.

Wissels: Verrips, Landwehr, Schwering, Ntuli, Soumaoro, Schütte, Swieter.