Beoordeel onze strijders met een cijfer na het behalen van Europees voetbal tegen Almere City FC

FC Twente heeft woensdag met 3-1 gewonnen in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. De score werd al vroeg in de wedstrijd geopend door Mathias Kjolo die van afstand tekende voor zijn eerste doelpunt in dienst van FC Twente. Vroeg in de tweede helft verdubbelde Steijn de score, maar na 73 minuten spelen brachten de bezoekers de spanning terug door de aansluitingstreffer te scoren. Het duurde echter tot de 84e minuut toen Rots de wedstrijd in het slot gooide door de 3-1 te scoren.

Door de overwinning is FC Twente nu al verzekerd van deelname aan de Europa League en speelt het tot minimaal 30 januari 2025 minimaal acht Europese wedstrijden. Dit kunnen er nog meer worden als FC Twente de derde plek pakt. Het gat met AZ is opgelopen tot acht punten, maar de ploeg van Oosting heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Volgende week gaat FC Twente op bezoek bij AZ, maar nu is het eerst tijd voor de cijfers.