FC Twente wint 'testimonial match' van Aberdeen

FC Twente heeft vanavond de 'testimonial match' tegen Aberdeen met 1-2 gewonnen. In Schotland scoorden Hakim Ziyech en Shadrach Eghan de doelpunten voor de Tukkers.

[google]In de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong via Hakim Ziyech, die vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend uithaalde. In de tweede helft verdubbelde Shadrach Eghan de score, na een goede steekbal van Chris David. Een paar minuten later deed de thuisploeg via Shankland wat terug.

Aberdeen - FC Twente 1-2

0-1 Ziyech (26)
0-2 Eghan (69)
1-2 Shankland (73)

Basisopstelling FC Twente: Stevens, Bijen, Schilder, Eghan, Ebecilio, Ziyech, Kusk, Hölscher, Miyaichi, Koppers, Van der Heyden.