Jong FC Twente hard onderuit in Nijmegen

Jong FC Twente heeft de stunt van afgelopen vrijdag uit bij FC Eindhoven (0-1 winst red.) geen vervolg kunnen geven. Uit bij NEC verloren de manschappen van Jan Zoutman kansloos met 5-1. Man van de wedstrijd was NEC aanvaller Sjoerd Ars die een hattrick wist te scoren.

[google]Het enige doelpunt van Jong FC Twente kwam op naam van Jari Oosterwijk. Hij scoorde in de eerste helft de 1-1, maar dit bleek niet genoeg om NEC zenuwachtig te maken. Na 45 minuten was de stand 2-1 in het voordeel van NEC dat na rust nog drie keer het doel wist te treffen.

Door de nederlaag blijft Jong FC Twente 14e in de Jupiler League met 17 punten uit 15 wedstrijden.

Opstelling FC Twente: Bednarek, Bleker, Andersen, Bijen, Kwee, Van der Heyden, Schütte (80. Da Cruz), Ntuli, Zschusschen, Oosterwijk en Miyaichi