Jong FC Twente ten onder tegen Vfl Osnabrück

Jong FC Twente speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Vfl Osnabrück. Bij Jong FC Twente speelde Thomas Agyepong de eerste helf mee, verder bestond de selectie uit spelers van Jong FC Twente en de A-jeugd. Daarnaast speelden middenvelder Ramez Matti en aanvaller Michel Challma mee. De spelers lopen stage en zijn afkomstig van het Zweedse Syrianska FC. Matti speelde de eerste helft, Challma de tweede helft.

[google]In Hengelo verloor de ploeg van Michel Jansen met 1-3. Vfl Osnabrück opende de score waarna Jong FC Twente voor rust nog gelijk maakte. Doelpuntenmaker was Siebe Schets. In de tweede helft kwam Jong FC Twente wederom op een achterstand. Vlak daarna was het Razak Iddrisu die aanlegde voor de 2-2, maar zijn inzet belandde op de paal. Uiteindelijk scoorde Osnabrück ook nog de 1-3 wat tevens de eindstand was.

Opstelling Jong FC Twente: Van Oldeniel, Oversloot, Landwehr, Hoogma, Schwering, Ntuli, Mousslih, Soumaoro, Schets, Matti en Agyepong.

Wissels: Eren, Boevink, De Witt, Gvozdjar, Grootenhuis, Challma, Da Cruz en Iddrisu.