Jong FC Twente verslaat Jong PSV

Jong FC Twente heeft vanavond de eerste punten gepakt tegen een ander beloftenteam, namelijk Jong PSV. Gisteren was al te lezen op twenteinsite dat de ploeg de goede reeks een passend vervolg wilde geven. In de laatste minuten werd het duel beslist in het voordeel van Twente met doelpunten van Thijs Bouma en Kristopher Vida. Het werd 2-0 voor de ploeg van trainer Jan Zoutman, een knappe overwinning.

Fotoverslag Jong FC Twente - Jong PSV 2013-2014

[nggallery id=68]
Foto's: Stan Geerdink & Martin Vos

Vida kansrijk

Waar de eerste helft minder aantrekkelijk was, kwam het in de tweede helft wat meer los in de Grolsch Veste. Kristopher Vida was dicht bij het eerste doelpunt maar schoot namens FC Twente tegen de paal en ook een voorzet van Mannes kopte hij tegen de lat.

PSV probeerde iets terug te doen en ook Clint Leemand schoot een vrije trap tegen de lat. Acht minuten voor tijd kreeg Jong FC Twente dan eindelijk het verdiende doelpunt. Thijs Bouma werkte een vrije trap in het doel en Vida deed enkele minuten later van zich spreken. Alvin Daniels assisteerde hem en hij schoot raak in de korte hoek. Vida was de laatste tijd al vaker op een prachtige manier trefzeker voor Jong FC Twente.

Jong FC Twente heeft hiermee het gat tot de nummer 12 Jong PSV verkleind tot 4 punten. De laatste wedstrijd zal zijn op 18 april uit tegen Helmond Sport. [nederbet][ligatus]