KNVB wil FC Twente aanvaller 4 wedstrijden schorsen

De KNVB heeft FC Twente aanvaller Alvin Daniels een schikkingsvoorstel gedaan van vier wedstrijden waarvan één voorwaardelijk. Dit maakte de bond vandaag bekend op haar website. De reden voor het fikse schikkingsvoorstel is natrappen in het duel met FC Endhoven.

Vlak voor tijd, in de 84e minuut, reageerde Daniels furieus op het hard inkomen van een speler van FC Eindhoven. De jongeling schopte onder het oog van de scheidsrechter na, en kreeg terecht de rode kaart voorgeschoteld. Ondanks de rode kaart wist Jong FC Twente toch nog met 0-1 te winnen door een doelpunt in de 87e minuut van Dario Tanda.

FC Twente kan tot vanmiddag (maandag red.) 16:00 uur in beroep gaan tegen de schorsing. Wordt deze geaccepteerd dan zal Daniels de wedstrijden NEC uit, Den Bosch thuis en De Graafschap uit moeten missen. [google]

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!