Mokotjo wint met Zuid Afrika van Costa Rica

[google]Vannacht speelde Zuid Afrika een vriendschappelijke wedstrijd uit tegen het Costa Rica van FC Twente legende Bryan Ruiz. De aanvaller zelf kwam niet in actie, maar wel FC Twente middenvelder Kamohelo Mokotjo die eindelijk weer eens was opgeroepen door de bondscoach van Zuid Afrika.

De middenvelder van FC Twente mocht in de 70e minuut invallen voor Vilakazi bij een stand van 1-0 in het voordeel van Zuid Afrika. Het doelpunt werd al in de 9e minuut gescoord door verdedigende middenvelder Jali. Het bleek tevens de eindstand.

Volgende week woensdag speelt Zuid Afrika wederom een oefenwedstrijd. Dan gaat het op bezoek bij Honduras.