Oud-Tukkers zetten topprestatie neer

Alexander Bannink en Cas Peters speelden beiden bij de beloften van FC Twente. Dat nu weliswaar in de Jupiler League speelt, maar het Twentse duo komt nu uit voor FC Emmen. Alexander Bannink speelt daar al een aantal jaar, Cas Peters sinds dit seizoen. Gisteravond hebben ze samen een uitstekende topprestatie neergezet.

FC Emmen speelde gisteren in Limburg de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Fortuna Sittard. Het duel eindigde in 1-8, een record voor zowel Fortuna als Emmen. Nog nooit verloren de Fortunezen zo dik in eigen stadion, nog nooit wonnen de Emmenaren met zo'n groot verschil van een tegenstander. Dit resulteerde in witte zakdoekjes aan het einde van de wedstrijd, toen het stadion al lang niet zo vol meer zat als eerder in de wedstrijd.

[google] Oud-Tukkers Alexander Bannink en Cas Peters begonnen beiden in de basis. Al na twee minuten zorgde Bannink ervoor dat zijn ploeg op een 0-1 voorsprong kwam. Hij scoorde in de 52e en 62e minuut de 0-5 en 0-6. Cas Peters scoorde voor het eerst in de 44e minuut, hij maakte de 0-4. In de 82e minuut was hij goed voor de 1-8.

Daarmee zorgden de oud-spelers van Jong FC Twente samen voor maarliefst 5 goals.

FC Emmen staat op een vijfde plaats in de Jupiler League.