Oud-Twentespelers scoren en leiden QPR naar de overwinning

[google]In tegenstelling tot Steve McClaren waren oud-Twentespelers Tjarron Chery en Leroy Fer wel succesvol met hun club. Allebei de spelers wisten te scoren en sleepten uiteindelijk een 4-3 overwinning voor QPR tegen Bolton Wanderers uit het vuur.

Vlak voor rust scoorde de Fer de 2-2, nadat Chery de assist voor de 2-1 had afgeleverd. Vervolgens tekende Chery zelf voor de 3-2 voorsprong na ruim een uur spelen. Vlak voor tijd werd de score toch nog teruggebracht tot 3-3 en even leek er niets meer dan een gelijkspel in te zitten voor QPR. Echter werd het in de blessuretijd toch nog 4-3 voor de Londense ploeg. Emmanuel-Thomas tekende voor zijn tweede van de dag.