Overwinning tegen laagvlieger in eerste wedstrijd van 2015

FC Twente Vrouwen heeft haar eerste wedstrijd van 2015 gewonnen. Op het terrein van ATC'65 werd laagvlieger OH Leuven met 2-0 verslagen. Door de overwinning blijven de vrouwen derde in de BeNe League staan, achter Ajax en Standard Luik.

In de eerste helft pakte de thuisploeg meteen het initiatief, zonder veel kansen te creëren. Anouk Dekker en Jill Roord werden wel gevaarlijk, maar wisten geen doel te treffen. In de zestiende minuut wist verdediger Danique Kerkdijk wel te scoren: 1-0, wat ook de ruststand was.

[google]Het eerste kwartier na rust verliep moeizaam. Beide ploegen konden niet gevaarlijk worden voor elkaars doel. Jill Roord doorbrak de stilte en scoorde de 2-0. Verder gebeurde er niet veel. Hoogtepuntje was nog de rentree van Kirsten Bakker, die terugkeerde na maandenlang blessureleed.

FC Twente Vrouwen - O.H. Leuven 2-0

1-0 Kerkdijk (16)
2-0 Roord (62)

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal; Minnaar, Kerkdijk, Wigger, Worm (Bakker/84); Dekker (Roetgering/72), Munsterman, Roord; van de Sanden, Jansen, Daniëls.