Promes laat zich van zijn goede kant zien

Quincy Promes heeft zich gisteren van een uitermate goede kant laten zien. De voormalig Tukker had een groot aandeel in de 4-2 winst die Spartak Moskou gisteren boekte in de Russische competitie. Promes was goed voor twee doelpunten. Daarnaast gaf hij ook nog een assist die leidde tot een goal.

[google] In de negende en achttiende minuut kwam Promes tot scoren. De tweede goal ontstond door geblunder in de verdediging van de tegenpartij. Hier maakte Promes dan ook gretig gebruik van. Na 27 minuten leek het duel beslist, Spartak kwam op 3-0 door een treffer van João Carlos.
Toch bood tegenstander Mordovja Saransk veel weerstand, en de ploeg kreeg vlak voor rust een penalty toegekend. Deze werd benut door Marko Lomic. Na een uur spelen kreeg de ploeg van Quincy Promes de tweede tegentreffer.

Pas diep in blessuretijd kon de ploeg rustig ademhalen, Spartak zette 4-2 op het scorebord door een goal van Artem Dzjoeba, de assist kwam van Promes. Door het gewonnen duel staat de ploeg van Promes vijfde met 25 punten uit 14 duels. Zenit Sint-Petersburg voert de ranglijst aan en heeft maarliefst 35 punten.

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!