Promes scoort eerste twee doelpunten voor Spartak Moskou

Quincy Promes was vandaag succesvol voor zijn club Spartak Moskou. Naast de 3-1 overwinning op stadgenoot Torpedo Moskou, wist Promes twee keer te scoren. Door de overwinning staat Spartak nu vierde in de Russische competitie.

[google]De eerste treffer van Promes was er één met veel historische waarde. Het was namelijk ook de eerste treffer in de Otkrytie Arena, de nieuwe thuishaven van Spartak Moskou. Dit stadion is gebouwd et het oog op het WK in 2018, dat in Rusland georganiseerd wordt.

Na rust scoorde Promes ook zijn tweede doelpunt, waarna de wedstrijd in het slot zat. Een paar minuten later kreeg de uitblinker een publiekswissel toen hij werd vervangen door Jakovlev.