Scorende Lachman stunt met Curacao

Patric Kluivert heeft als kersverse bondscoach van Curaçao gelijk weten te stunten door de tweede kwalificatieronde te bereiken voor het WK 2018 in Rusland. Vannacht speelde hij de return van de eerste ronde uit bij Montserrat welke pas in de laatste minuut werd beslist. Het was Vicento die in de 89e minuut de 2-2 binnen tikte. Na de 2-1 in eigen huis afgelopen week om de volgende ronde te bereiken.[google]

Aan de aftrap van de wedstrijd stonden wederom drie FC Twente spelers. Lachman centraal in de verdediging, Martina als rechtsback en Zschusschen als aanvalsleider. Net als in de eerste wedstrijd scoorde ook vandaag een Tukker. Het was Darryl Lachman die in de 43e minuut de score opende.

De volgende tegenstander is nu Cuba. De confrontatie zal worden afgewerkt in juni na afloop het huidige seizoen.