Smaakmaker NAC heeft goede hoop FC Twente te halen

Adnane Tighadouini viel afgelopen zaterdag uit bij NAC Breda met een enkelblessure, maar de aanvaller heeft goede hoop komend weekend mee te kunnen spelen tegen FC Twente.

Tighadouini liep de blessure al in de tiende minuut van de wedstrijd op, maar speelde daarna nog lange tijd mee. Pas na rust liet de speler zich vervangen. "Het is natuurlijk een hele mooie wedstrijd en dan wil je er niet zo snel uit", zegt Tighadouini tegen Omroep Brabant. "Door de adrenaline kon ik gewoon door. Mijn enkel werd wel steeds wat zwakker. Ik heb het na de rust nog even geprobeerd, maar het ging niet echt." NAC Breda verloor de wedstrijd tegen PSV uiteindelijk met 6-1.

[google]Na afloop van de wedstrijd begon de enkel behoorlijk op te zwellen en was er de vrees dat de aanvaller er de komende tijd uit zou liggen. Nu, enkele dagen later, lijkt de schade mee te vallen en heeft de speler zelf goede hoop komend weekend tegen FC Twente mee te kunnen spelen. "Mijn gevoel zegt van wel", vervolgt Tighadouini. "Als het niet elke dag beter ging, had ik een ander gevoel gehad. Ik bekijk het van dag tot dag."

Adnane Tighadouini kwam in januari dit jaar over van Vitesse. De speler is het nieuwe seizoen veelbelovend begonnen. In de eerste twee wedstrijden scoorde hij al twee keer en viel hij op door flitsende acties en een fijne traptechniek.