Tapia mist door schorsing wedstrijd tegen Feyenoord

FC Twente moet het de eerste wedstrijd na de winterstop stellen zonder Renato Tapia. De Peruaan is door de KNVB voor één wedstrijd geschorst na aanleiding van zijn rode kaart gisteren tegen Willem II. FC Twente speelt op 18 januari in De Kuip tegen Feyenoord.

[google]Tapia kwam gisteren in de 73e minuut in het veld voor Mokotjo, toen FC Twente net met 1-2 achter was gekomen tegen Willem II. Acht minuten later kon de middenvelder al weer vertrekken, toen hij een rode kaart ontving van scheidsrechter Kamphuis. Willem II-spits Samuel Armenteros probeerde de bal in de hoek van het veld bij zich te houden en werd tot twee keer toe op zijn achillespees getikt. Een gele kaart leek op zijn plaats, maar tot ieders verbazing trok de arbiter de rode kaart. FC Twente won de wedstrijd uiteindelijk wel door doelpunten in blessuretijd van Bjelland en Børven.