Tukkers met Oranje op weg voor laatste kans op WK

Gisteren namen de Oranje-vrouwen het thuis op tegen Italië. Het duel eindigde ondanks de vele kansen in 1-1. Met deze uitslag verplichten de vrouwen zichzelf tot het winnen van de volgende wedstrijd, anders gaat het WK aan de neus van de vrouwen voorbij.

"We begonnen niet zo sterk aan de wedstrijd. Je kon merken dat de meeste speelsters toch iets meer gespannen waren dan anders". verteld Tukker Siri Worm op de officiële website van FC Twente. De eerdere wedstrijden werden wel gewonnen door de Oranje-vrouwen. Thuis en uit was Oranje te sterk voor Schotland.

[google] Gisteren in het duel met Italië, kwam Nederland al vrij aan het begin op een 0-1 achterstand. Ondanks de vele kansen die het kreeg, speelde Oranje de wedstrijd alsnog 1-1 gelijk.

"Door de vroege tegengoal kwamen we niet lekker in de wedstrijd. In de tweede helft konden we het oppakken en hebben we veel kansen gehad". vervolgt Worm. "We waren toen wel dominant. Volgende week weten we wat ons te doen staat, we moeten in Italië winnen". besluit ze.

Aankomende donderdag spelen de Oranje Leeuwinnen de beslissende wedstrijd voor deelname aan het WK 2015 in Canada. De aftrap is om 20:30 in Verona. Dekker, Roord en Van Veenendaal gaan met Worm mee naar Italië.

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!