Twente spits merkwaardig fenomeen

In het elftal van de Week van het Algemeen Dagblad flonkert deze week de naam van Luc Castaignos. De krant noemt de spits van FC Twente een merkwaardig fenomeen die de eenvoudigste kansen mist, maar daarentegen de moeilijkste verzilvert.

Na de wedstrijd mocht Castaignos de felicitaties van PEC-trainer Ron Jans in ontvangst nemen. "Gefeliciteerd, jij was vandaag de man van de wedstrijd en maakte het verschil." Volgens de krant was deze conclusie juist, maar er worden wel de nodige vraagtekens bij de schutter geplaatst.

Zo kwam hij het eerste half uur niet op een positieve manier in het stuk voor om vervolgens bij een 1-0 achterstand vanuit een half gevallen positie plotseling twee tegenstanders zijn hielen te laten zien en vervolgens keihard raak te schieten.
In de tweede helft miste hij de mooiste en eenvoudigste kansen om vervolgens prachtig FC Twente naar de overwinning te knallen met een gweldige, maar moeilijke volley, vanuit een al even fraaie voorzet van Jesús Corona.

In het elftal van de week heeft Castaignos gezelschap van o.a. het Go Ahead Eagles-duo Van der Linden en Overgoor, Heraclied Tannane en de PSV'ers Guardado en Willems.[google]

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!