Ziyech opnieuw zonder winst na duel tegen Guinee

Hakim Ziyech mocht gisteren in de basis beginnen bij Marokko. Echter heeft hij er niet voor kunnen zorgen dat de winst werd behaald, Marokko wist voor de tweede keer op rij niet te winnen. Gisteravond werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Guinee, slechts een paar dagen na het verlies tegen Ivoorkust.

[google] De eerste helft van de wedstrijd was veelbelovend. Al na twintig minuten kwamen de Marokkanen op achterstand. Niet veel later kreeg de ploeg een strafschop toegekend, en door deze te benutten, werd de stand weer gelijkgetrokken. Verder bevatte de wedstrijd weinig spektakel, en na zestig minuten spelen moest Hakim Ziyech plaatsmaken voor een ploeggenoot. Er stond nog een oud-Tukker in de basis, namelijk Karim El Ahmadi, die op zijn beurt dan wel weer de gehele wedstrijd op het veld stond.