Nieuws

14:00 LIVE: Loting KNVB beker

14:00 LIVE: Loting KNVB beker

Vanmiddag om 14.00 start de loting van de eerste en tweede ronde van het Nederlandse bekertoernooi, de KNVB beker. FC Twente zal instromen in de 2e ronde van het toernooi dat een jaar geleden nog prooi was van de Tukkers. De loting is live te volgen op Youtube.

"Alle voetballiefhebbers kunnen de loting live op de voet volgen. Met name voor de amateurclubs hartstikke leuk en spannend natuurlijk", aldus manager competitiezaken betaald voetbal Gijs de Jong. De loting van de KNVB beker zal vandaag om 14.00 uur plaatsvinden op het bondsbureau in Zeist. De 23-jarige Erik Pieters, linksback van regerend bekerwinnaar PSV, is hierbij aanwezig.


Manager competitiezaken Heinrich Welling zal de loting verrichten. In totaal krijgen 36 BVO's vrijstelling voor de eerste ronde van het bekertoernooi. Wel zullen 56 amateurverenigingen in de koker verdwijnen voor de ronde van woensdag 22 augustus. Aan de tweede ronde nemen 64 clubs deel. Deze ronde vindt plaats op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september.

Klik hier om direct naar de site te gaan.

Bron: KNVB

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties