Nieuws

Tioté wil helemaal niet weg: "Er zijn veel verhalen over mij verschenen"

Tioté wil helemaal niet weg: "Er zijn veel verhalen over mij verschenen"

Waar zal hij zijn carrière vervolgen? Als het aan Tioté zelf ligt gewoon in Newcastle. Er gingen geruchten dat er belangstelling voor hem was vanuit de MLS. New England Revolution zou bereid zijn om hem een hoger salaris te bieden dan hij nu krijgt bij The Magpies. De Ivoriaan zelf zit daar helemaal niet op te wachten.

[google]"Er zijn veel verhalen over mij verschenen, maar dat vind ik niet belangrijk. Ik ben hier nog altijd. De geruchten kwamen toen ik geblesseerd was. Ik wilde er geen aandacht aan besteden, want het enige wat ik wilde, was weer fit worden, spelen en het team helpen", zo zegt de 29-jarige defensieve middenvelder in de Daily Mirror. "Ik moet mijn werk doen en het team helpen. We moeten verder klimmen."

Frustrerende tijd

"Ik heb tien maanden last gehad van een knieblessure en het was dan ook een frustrerende tijd. Ik moest wachten en er vervolgens weer klaar voor zijn. Nu grijp ik mijn kans", besluit de middenvelder die in 2010 kampioen werd met FC Twente.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties