Nieuws

"Ik heb me erover verbaasd hoe slecht Twente was"

"Ik heb me erover verbaasd hoe slecht Twente was"

In heel het land verbaasde iedereen zich over het FC Twente van gisteren. Met 5-0 onderuit gaan in de Rotterdamse Kuip is natuurlijk nooit leuk, maar de manier waarop liet velen grote ogen opzetten. Zo ook Willem van Hanegem, bekend onder de bijnaam De Kromme.

[google]"Twente was natuurlijk ontstellend zwak", aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Daar had Feyenoord er minstens een stuk of acht tegen moeten maken", geeft hij de krachtsverhouding op het veld weer.

"Ik heb me er over verbaasd hoe slecht Twente was", vervolgt de vedette. "Ze hebben toch een stel goede spelers. Oké, het zijn jonge gasten, nou en? Zij zouden juist lekker onbevangen moeten spelen. Dan was het zeker beter gegaan dan gisteren." Volgens De Kromme sluipt er een angst over de Nederlandse voetbalvelden. Angst bijvoorbeeld om de bal te verliezen. "Het wordt tijd dat we weer gaan voetballen om te winnen en niet om niet te verliezen", besluit Van Hanegem.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties