Nieuws

"Steun supporters het enige lichtpuntje dit seizoen bij FC Twente"

"Steun supporters het enige lichtpuntje dit seizoen bij FC Twente"

Na elk Eredivisie-weekend is het de beurt aan iemand anders om op Twentesport.com een analyse te schrijven over de wedstrijd die FC Twente dat weekend gespeeld heeft. Dit keer is het de beurt aan André Manuel. De cabaretier van de 'Grote FC Twente Crisis Revue'. Volgens hem kunnen de Tukkers dit seizoen niet terugkomen van een achterstand en Hakim Ziyech in de spits vond hij onbegrijpelijk.

[google]Bij FC Twente ontbreekt het volgens Manuel aan het 'type Theo Janssen' die de jonge jongens bij de hand neemt. Volgens de cabaretier kun je de jonge jongens dan ook niks verwijten. "Als je Felipe Gutiérrez over het veld ziet huppelen gisteren, vraag je je af wat je aan zo’n spelers hebt", schrijft hij.

Supporters

Het enige lichtpuntje vindt Manuel de supporters die hun club door dik en dun blijven steunen. "Wat ik nog wel positief vond, waren de supporters van Twente die massaal aanwezig waren. Dat valt te prijzen dat zij elke week weer in de bus stappen in deze moeilijke tijden", besluit André Manuel.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties