Nieuws

Hake bekritiseerd: "Hij mist een hoop flair"

Hake bekritiseerd: "Hij mist een hoop flair"

Vandaag was er weer een FC Afkicken en kwam o.a. de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente ter sprake. Naast het feit dat de heren vonden dat FC Twente dramatisch speelde en dat Feyenoord ook niet voluit ging, kwam ook trainer René Hake ter sprake. Volgens o.a. Geert den Ouden (oud-spits van o.a. Excelsior en De Graafschap, red.) en Johan van Boven (chef sport bij Metro, red.) mist hij ook een hoop persoonlijkheid.

"Deze meneer zei dus letterlijk tijdens de persconferentie: 'Het was niet best. We gaan met de staart tussen de benen terug naar Enschede, hopelijk gaat het volgende week beter'", bekritiseerd Van Boven de oefenmeester van de Tukkers.

[google]"Ik ken René Hake toevallig. Die heeft wel eens bij mij gelogeerd", doet Geert den Ouden een duit in het zakje. "Toen ik in de Verenigde Staten speelde, bij de Dayton Dutch Lions, toen had de club een samenwerkingsverband met FC Twente en toen kwam René Hake namens FC Twente bij ons in de keuken kijken", vertelt Den Ouden.

"Ik vond dat het een hele bijzondere trainer was. Hij praatte op een bijzondere manier over voetbal. Alleen mist hij wel de flair van een coach die laag staat en die er dan wat leuks van maakt, in de persconferentie of voor de groep. Naar buiten toe denk ik dat het belangrijk is dat je nog steeds een goed verhaal hebt." Hiermee doelt Den Ouden op het verhaal wat je vertelt richting de pers en naar de supporters toe.

Stelling: Hake mist inderdaad de flair om coach te zijn van FC Twente

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties