Connect with us

FC Twente Nieuws

Aan de fluiters

Published

on

Naar aanleiding van het fluitconcert en de spreekkoren vanaf de 2e ring naar Vak-P toe gisterenavond vonden we deze reactie die we iedereen even willen laten lezen. Vorige week, toen jullie met je zatte kop lekker aan het zuipen waren tijdens de carnaval, zagen wij de zoveelste inzetloze zaatpot vol met angsthazenvoetbal. Niet alleen de carnaval zeggen we af voor de voetbal trouwens. Menig zaterdagavond brengen wij door in de vrieskou ergens achter een lelijke plastic wand. Hoewel jullie dan waarschijnlijk achter de tv, achter teletekst of misschien zelfs wel helemaal niet kijken naar onze FC. Vandaag waren de rollen voor het eerst heel eventjes omgedraaid. Slechts tien minuten natuurlijk, want we zijn te betrokken om het langer te laten schieten. Toch vonden wij die tien minuten gisteren nodig om te laten weten dat het huidige spel ver ondermaats is. En dan vinden jullie het nodig om te gaan fluiten.. jullie die waarschijnlijk 10 jaar geleden in een ander stadion te vinden waren, die in de 85ste minuut vertrekken omdat even in de auto wachten voor je weg kunt rijden teveel gevraagd is. Die zoals gezegd bij uitwedstrijden nooit aanwezig zijn en bovenal zelf niet in staat zijn het goede voorbeeld te geven. Protest actie Vak-P

69 Comments

69 Comments

 1. Tukker1957

  22 februari 2013 at 00:25

  Als je echt denkt dat dit soort acties je club helpen, dien je een verwijzing te halen bij je arts. Als je denkt dat je als Vak-P-er een ubersupporter bent, beter dan de rest, dien je opgenomen worden in een gesloten afdeling. Stelletje leeghoofden !

 2. UE91

  19 februari 2013 at 18:48

  Dit stuk crëeert onrust tussen supporters volgens mensen hier… Laat maar komen! Dan zien we wie er echt overblijven!

 3. UE91

  19 februari 2013 at 18:02

  Tja… Voor de mensen onder ons die uithalen naar VAK-P: Zie ik jullie komende zaterdag in Heerenveen? Of zie ik jullie op 27 maart in Groningen waar we als vee behandeld worden en boven in de hoek achter een plastic wand en een net worden gestopt? Je betaalt, je reist, en dat doe je met alle liefde! Maar er komt een moment dat je waar voor je geld wil! En er komt een moment dat je graag wil zien dat de ploeg net zoveel moeite doet voor onze FC als wij doen! Want wij worden er immers niet voor betaald zoals de ploeg, wij betalen! En als je jezelf een echte supporter waant: Kom achter Eredivisie Live vandaan, steun de ploeg ook ver van huis en stop met het uithalen naar de jongens die er WEL altijd staan!

  P.S. Voor de mensen onder ons die de jongens van VAK-P uitmaken voor snuivers… Asocieer jezelf ook maar niet meer met VAK-P als er weer een geweldige sfeeractie van de tribune komt rollen!

 4. SJANS

  18 februari 2013 at 16:07

  BTW, wie zegt dat dit stukje door VAK-P is geschreven? Kan het niet op de officiële website vinden. FC TWENTE.nu waar heb je dit gevonden? Ben het wel eens met de strekking, maar volgens mij heeft VAK P dit wel helemaal niet gezegd.

 5. TwenteFan

  18 februari 2013 at 15:28

  Hahahaha.
  Wat een weergaloos belachelijke post.
  Godverdomme man! Om idioten zoals jij, kan ik me doodergeren. Toen ik in de jaren ’70 en ’80 in het Diekman zat, scheet jij waarschijnlijk nog niet eens in je luiers.
  Ik heb alle ups en downs zo’n beetje meegemaakt. Van 25000 naar 6000 man in het Diekman. Maar nooit of te nimmer heb ik een actie als deze meegemaakt. Beetje Ajax tafarelen dit. Ik dacht dat wij ons wilden onderscheiden van Nederland. Zwolle uit…200 kaarten over, ik was erbij, waar waren die anderen Vak – P’ers dan? Schijnheilig gelul uit de ruimte dit. 3 Kwart van het uitvak was in Zwolle gevuld met mensen die geen lid waren van Vak – P. Als we dan zo trouw zijn, waarom zat het uitvak bij Ajax niet vol? Of hebben wij genoeg aan het kleine uitvakje bovenin in de Kuip? PSV vult ook de grote eronder. Vak – P telt wat….1500/2000 leden? Laat die badgasten eens meegaan naar elke uitwedstrijd? Ik ben overal en geen lid van welke Twente vereniging dan ook? Twente zit in mijn hart, ook in slechte tijden. Ik floot jullie niet uit, want zo uitten jullie je ‘emoties’, maar kansloos vond ik wel.

  • SJANS

   18 februari 2013 at 16:01

   Deze actie is ongeveer 10 jaar geleden ook al eens gedaan! En je beweert het nog nooit eerder gezien te hebben? Je lult dus uit je nek.

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 19:21

   Vertel, tegen wie? Waarom? Ik ben heel benieuwd. Ging het toen ook om de sportieve prestaties?

   Kan er namelijk niks over vinden, laat staan dat ik het me kan herinneren…
   Ben benieuwd

 6. SJANS

  18 februari 2013 at 14:36

  Al die mensen die hier zo afkeurend reageren jegens VAK P snappen er werkelijk niks van. Mensen die niks met Twente te maken hebben reageren zoals jullie. Maar als je echt werkelijk bij Twente komt en een beetje weet wat er speelt snap je deze actie wel. VAK P, en de meeste trouwe supporters eisen geen titel, het gaat nu ook niet eens zozeer om de resultaten. Er zit gewoon geen strijdt, passie en wil om te winnen in dit team. De 2e helft tegen Zwolle, eergisteren tegen Willem 2, dat kan je niet eens voetbal meer noemen… Het gaat al een JAAR LANG zo en er zijn al meerdere ludieke acties geweest die de spelers wel konden waarderen, maar op een gegeven moment houd het op, is het krediet verspeeld. Als de elf op het veld aanvallende intenties hebben, naar voren voetballen en een beetje aanzetten, krijgen ze het publiek er zo achter. Het moet van 2 kanten komen. KEIN GELOEL, FUSBALL SPIELEN!

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 15:44

   Meest trouwe?
   Ik durf te wedden dat ik meer uitwedstrijden bezoek dan de gemiddelde
   Vak – P’er.

  • Sjans

   18 februari 2013 at 16:00

   Beter lezen, na VAK P staat een komma en daarachter het woordje EN… En het gaat niet om wie de meeste uitwedstrijden bezoekt en al dat gelul, het gaat erom dat het geen successupporters zijn, maar wél inzet, strijd, passie en de wil om te winnen missen en dat mag je toch op z’n minst verwachten!

 7. SJANS

  18 februari 2013 at 14:27

  Waarom is mijn reactie verwijderd? WTF!

 8. SJANS

  18 februari 2013 at 14:17

  Goede actie van Vak-P. Het gaat niet om de resultaten. VAK P is er altijd en overal. Die 2 vakken die in de gracht stonden, waren grotendeels dezelfde mensen die dat ongeveer 10 jaar terug ook deden. Dit is al eens eerder gedaan. Het gaat om het gebrek aan passie, strijdt, inzet, überhaupt voetbal. De 2e helft tegen Zwolle en Willem 2, dat is toch geen voetbal meer? Een jaar lang al wordt er zo angstig gespeeld, het werd tijd dat er eens een groot protest kwam! Tijdens de wedstrijd, als Twente een beetje aanzette, er voor ging, zag je wel dat ze het publiek er achter krijgen… het is zo simpel… maar als je alleen maar achteruit gaat lopen, je mannetje laat lopen kan je beter stoppen.

 9. eagletukker

  18 februari 2013 at 14:08

  Dit stuk is Vak P onwaardig. Net zoals het bedreigen van supporters met het kapot schoppen van de knieen omdat ze niet mee wilden doen. Toen zijn ze maar even aan de kant gegaan want ze moeten nog heel lang werken met die knieen.

  En dit klapvee was inderdaad bij de carnaval. Maar ik moet in combi’s naar uitwedstrijden dank zij wie????????? Ik dreig niet, ik sla niet, gedraag mij altijd beleefd. Maar zodra ik als uitsupporter op weg ga word ik gevangen in een web van idiote voorschriften, bedacht door zeer scheiterige beleidsmedewerkers en waarschijnlijk veroorzaakt door ubersupporters die er ook geen enkel bezwaar tegen hebben mede-supporters te dreigen met het kapot schoppen van de knieen. In de laatste combi ben ik ziek geworden. Ik heb gesmeekt om hulp bij de stewards. Die kreeg ik niet; regels van de combi van Ajax.

  Ik was het niet eens met de actie tijdens de wedstrijd, vond de clean shit wel spitsvondig en het spandoek daarna misplaatst. En tijdens de wedstrijd heb ik geroepen ga toch naar je eigen feestje, net zoals de thuiswedstrijd Fc Twente-Fc Utrecht ervoor toen een groot gedeelte van vak P carnaval ging vieren tijdens de wedstrijd. En vriendelijk verzoek, willen jullie datgene wat jullie muziek noemen in het home bij jullie volgende feestje wat zachter zetten. Er zitten een aantal stuks klapvee in het stadion die voor de wedstrijd komen en dit graag willen zien zonder de geluiden die jullie muziek noemen. En inderdaad wat er dan ook van over is van onze FCT. En uitfluiten doe ik niet aan, niet naar de spelers (dat weten ze in mijn vak ook heel goed) en dus ook niet naar P.

  Als je kritiek hebt op anderen dan is het op zijn minst menselijk gedrag om je ook wat van kritiek van anderen aan te trekken. Ik wens Vak P geen kwaad toe, heb ze in het verleden vaak verdedigd. Maar sorry zoals Vak P de laatste tijd bezig is. Vraag me af wie daar de baas is? in hoeverre mensen alleen nog maar worden geleid door wat er in de neus gaat? Ik hoop echt dat ik mij vergis en dat ik nog steeds te maken heb met een vak P waar ik geen lid van kan worden omdat ze te ver gaan. Maar dat het te ver gaan niet betekent dat je schijt in je eigen nest, dat je de emotie veel te ver door laat schieten dan dat je permanente schade toebrengt aan datgene wat je zegt lief te hebben, Fc Twente.

  De aktie clean shit had niet afgedwongen moeten worden en als Vak P zich niet zo stompzinnig had gedragen tegen Utrecht dan had ik het begrepen. De machteloosheid die ik voel, voel je liever niet en dan wil je iets doen. Maar waarom dan altijd op jezelf de actie voeren, waarom niet de samenwerking gezocht met andere verenigingen. Dit is ook jullie eigen arrogantie. Het altijd beter weten. Dus weer Vak P onwaardig.

 10. Jac

  18 februari 2013 at 11:21

  Ik vond het een goede actie van vak P…er moet gewoon wat gebeuren! Op het veld gebeurd weinig om trots op te zijn, zolang McClaren blijft loopt de neerwaartse spiraal door dus een signaal is gewoon goed. Vind het wel een dieptepunt dat supporters onderling nu ook al in strijd gaan… ben zelf zeker geen vak P-er (zit in vak 310) maar heb wel respect voor de sfeer die ze steeds brengen en dat ze het op kunnen brengen uitwedstrijden te bezoeken. Wellicht is het een goede actie om de uitwedstrijden niet meer te bezoeken zolang McClaren er zit…bespaart geld, tijd, energie en een hoop ergenis!

 11. Twan

  18 februari 2013 at 10:54

  Ik zie regelmatig “echte suporters” bij ons in de straat. In zo’n golfje, petje op, 2 rode sjaaltjes aan het achterraan getaped. Keurige jongens. Al die Mac Donalds of kebab of pizza hebben gegeten in de auto, ruimen ze alles netjes op in de auto, keurig netjes.
  En als ze dan wegracen kunnen ze precies zien waar ze gestaan hebben, met al die lege verpakkingen om de auto heen. En als je ze aan kijkt, zijn ze echt niet te beroerd om even uit te stappen om een “praatje” te maken. Ben echt TROTS op die vak-p suporters.

 12. S Veenstra

  17 februari 2013 at 21:59

  Ben een echte tv supporter, hoop niet dat dit wat uitmaakt pannenkoeken, deze actie had vak P al veel eerder moeten initiëren, nu is het denk ik al te laat. BTW zaad is met een d

 13. schalke04

  17 februari 2013 at 21:33

  Of misschien aan het fluiten waren omdat ze het niet met vak p eens zijn?

 14. Fan Sixtyfive

  17 februari 2013 at 20:02

  Het gaat steeds over één speler één trainer of één supporters-vak dertigduizend +

  aanwezige supporters (en thuis) nog steeds een wachtlijst !!?? Het is ook wel redelijk de technische begeleiding in het geheel te zien. Immers Adriaanse werd weggestuurd omdat men niet kon samenwerken. Had Patrick Kluivert erbij gezet en Co zou er nog zijn ! Het lukt de trainer ? -coach ! niet de juiste man op de juiste plaats te zetten. Het steeds weer wisselen van Janssen is daar een voorbeeld van. En nu weer Tadic was toch de ideale nr. 10. Sfeer en image niet beschadigen het stoort al jaren dat het uit shirt niet SC Enschede X Enschedese Boys kleuren bevat !

 15. HermanHengelo

  17 februari 2013 at 19:19

  En terecht dat ze floten. Niemand is te groot voor een club, zelfs VAK P niet!

 16. Ronald

  17 februari 2013 at 16:24

  Tegen Utrecht was vak P half leeg bij de achterstand.Toen bleef de rest ook wel zitten.Zielig stukje.

 17. fct4live

  17 februari 2013 at 15:30

  Flikker op kut jood

 18. AJAXAMSTERDAM!

  17 februari 2013 at 15:29

  AJAX WORD TOCH KAMPIOEN

  • Brecitte Haverhoek

   18 februari 2013 at 10:57

   houdt jij je ff bezig met je eigen 020 en je mening voor je

 19. ok

  17 februari 2013 at 15:04

  sinds wanneer is iedere supporter die het niet eens was met deze actie en dat gewoon laat blijken een successupporter geworden. Ze staan toch juist achter hun fc?

 20. Peter

  17 februari 2013 at 14:04

  Er wordt hier geprobeerd supportersgroepen tot 1e-rangs en 2e-rangs-supporters neer te zetten, maar samen steunen we Twente en hebben we het beste met de club voor. Een stuk als dit leidt alleen maar tot onrust tussen supporters onderling, terwijl er juist nu eenheid nodig is

 21. RSeeker

  17 februari 2013 at 14:01

  Vak P… Dat het niet goed gaat is wel duidelijk maar dat kan elk team gebeuren. Het enige wat we van jullie hoorden was af en toe een paar slagen op de trommels en 1 keer opstaan als je voor twente bent. De echte sfeermakers zaten naast ons genaamd willem II supporters. Die stonden achter en hadden alsnog dik feest! Dat is steunen! En niet als zoals jullie deden door na het bedank rondje van het team te roepen met arm gebaren ´voetballen! voetballen! voetballen!´ Flikker zelf op met jullie ambiance en STEUN JE CLUB OOK IN DE MOEILIJKE TIJDEN!!!

 22. ak76

  17 februari 2013 at 13:55

  voetbal is passie, voetbal is strijd…. voetbal geeft altijd discussies, meningen en oordelen… zowel in goede als in slechte tijden! het ligt aan jezelf hoever je meeloopt met de rest, of dat je een eigen mening en denkwijze hebt. nu werd het voor de wedstrijd aangegeven door vak-p, om de eerste 10 minuten niet het vak in te gaan… waar toch wel even naar gekeken werd.. hopelijk wel een signaal afgegeven aan de 11 op het veld! zij zijn toch wel de 11, die de bal op het veld moeten laten rollen en de actie er in moeten gooien, zorgen dat ze laten zien dat ze het waard zijn om ons trots te laten zijn!
  @jums88…. wie ben jij om zulke uitspraken over vak-p te doen??? heb er zelf ruim een jaar met veel plezier, en (hoog)zwanger gestaan… overal zijn er wel eens opstandjes, ongeregeldheden of welk gezeur en gedoe dan ook, maar laat iedereen in zijn of haar waarde….. met nog 11 wedstrijden te gaan, op dit moment 4e plek, 6 punten van de nr 1, nog steeds de minste tegengoals…. het spel moet drastisch veranderen, dat ligt bij fc twente, de support komt van ons, de 12e man!!!

 23. Manus

  17 februari 2013 at 13:54

  Komt goed jums 88 wij komen er wel achter wie je bent en voor de overige strontmongolen hier zet je naam er bij als je een echte kerel bent of kom bij ons in het home jullie woordje doen kanker mongolen vak p wij tegen iedereen

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 15:49

   Stoer man! Indrukwekkend.
   Mensen zoals jij, maken Vak – P dus belachelijk. Dat hoeft de buitenwereld als niet eens te doen. Al twijfel ik wel of jij lid bent van Vak – P. Misselijk ventje.

 24. Edwin

  17 februari 2013 at 13:50

  Wat een belachelijke reactie van “VAK P” om zo te reageren op deze site. Er zijn daar enkelingen bij die denken het alleen recht op de titel FC Twente supporter te hebben. Gaan alleen tot actie over als ze genoeg gezopen en gepoederd hebben. Of chargeer ik nu te erg. Zie je, allemaal over een kam scheren is heel makkelijk.Vak P zorgt inderdaad veel veel sfeer in het stadion, maar ze moeten niet doen af ze het alleen recht hebben om zich supporter te noemen.

 25. Football is War

  17 februari 2013 at 13:50

  He jums88 hoe lang zou het duren voor dat het uitlekt wie je bent.En dat die relnichten je een keer goed naaien.haha

 26. tbc

  17 februari 2013 at 13:43

  Jullie, zonder wie de club al lang failliet was gegaan? Jullie die slechts een klein percentage van alle supporters zijn? Jullie die zaad met een t schrijven. Kom op zeg, wees ff reëel.

 27. Tom

  17 februari 2013 at 13:26

  Viel me ietwat tegen van Vak P. Gepaste reactie van overige supporters

  • Brecitte Haverhoek

   18 februari 2013 at 10:54

   slechte actie van vak P en een nog slechtere reactie hier…als je ambiance en solidariteit wilt dan zul je toch het hele stadion erbij moeten betrekken en niet alleen jullie vak…Het is immers ONZE VESTE al denken jullie vaak dat de veste en Twente alleen om jullie draait…sfeermakers zijn jullie idd maar om ons voor nepsupporters uit te maken gaat wel heel ver…ook ik ben er als meisje van 14 jaar er al jaren bij vanaf het diekman en ga naar uitwedstrijden maar snuif niet en zuip niet maar blijf mijn club trouw in voor en tegen spoed…en actie van P niks mis mee maar dan wel iedereen erbij betrekken en geen monopoly positie in gaan nemen bij ONS Twente…en nu onrust zaaien onder de supporters onderling kom op zeg….Pietertjuh moet voetballen en jullie meer solidair zijn met het hele stadion…en heren hierboven plaats gewoon je foto…dat lef heb ik ook…vrouw…blond….1.58 m maar wel meer lef dan jullie

 28. J88

  17 februari 2013 at 13:13

  Gelukkig staat de tekst niet vol type- en spelfouten. Maar ook gelukkig dat vak P zich zo geweldig acht en eigen mede supporters afvalt. Jullie zijn niks waard man. Wat zongen jullie, “als Twente wint gaan we los, als ze verliezen zijn we trots”? Toch apart dat ik jullie alleen maar hoor janken. Wees reëel en besef dat dit gewoon het niveau is. Er is een reden dat een Feyenoord een Cabral wegdoet en een NAC een Schilder. Dit is het gewoon. Niks om je voor te schamen hoor. Schaam je maar lekker voor die actie. Wat dachten jullie? Jodenpubliek een supportersactie, wij er ook een? Zielig.

 29. ruben

  17 februari 2013 at 13:10

  degene die het hardst fluiten staan al in de wachtrij voor seizoenskaart bij ons aller ajax

 30. VERHEIJEN

  17 februari 2013 at 13:07

  vak p heeft volkomen gelijk!!!! ga thuis kijken echt waar en niet alleen op de tweede ring het is gewoon belachelijk hoe vaak er grote groepen eerder vertrekken uit het stadion die tien minuten zijn niks vergeleken met al die minuten die de meeste mensen laten schieten om eerder in de auto te gaan zitten! wat betreft dat zuipen en snuiven oke dat snuiven kan niet maar daar op die tweede ring zie ik ze vaker van de trap af vallen zo sjikker dat ze dan zijn.dan bij vak p

 31. Ultra

  17 februari 2013 at 13:07

  Prachtig stukje tekst, precies waar het op staat.

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 15:39

   Nog triester, denken dat je een Ultra bent.
   Ga lekker buiten spelen met je vriendjes, triest ventje.

 32. Nicole van der Meulen

  17 februari 2013 at 13:04

  Idd jums88 je durft nie eens met je foto in beeld. Alhoewel, zoals je praat zou je er ook nog wel echt zo uit kunnen zien zoals op de foto! Grappige praat van je! Ik lach er om! Stumpert!

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 15:41

   Wat wil je met een foto dan?

   Hem stalken? Opzoeken?

   Ga lekker ergens anders de stoere meid uithangen, want die foto van jou is ook om te huilen. Zet dan niks op het internet.

 33. trots

  17 februari 2013 at 13:02

  oh ja met 600 man bij de hoofdingang gaan sraan met je doek en muts.op en kleine kinderen daarom laten huilen en de helft loopt de helewedstrijd te zuipen en te snuiven in de gracht stelletje kneuzen laatje club maar in de steek

 34. Hans Knobben (vak 109)

  17 februari 2013 at 13:00

  Het werd gisteravond ook weer eens te meer duidelijk, dat als er geen Vak P is, er ook geen sfeer is. Het was angstvallig stil tijdens de 10 minuten! Dat er dan ook nog eens supporters zijn die Vak P uitfluiten en beginnen te zingen van: ‘Laat je club maar in de steek’ is beneden alle peil. Het is juist Vak P geweest die met een ludieke protestactie een signaal af heeft willen geven.

  • RSeeker

   17 februari 2013 at 15:06

   Dat weet FC zelf ook wel

 35. TAZ

  17 februari 2013 at 12:58

  Als er bij de vak-p de illusie bestaat dat zij alleen de aanhang zijn. Maakt deze actie des te meer triester dan het al was. “When I walk true the storm” betekend niet meer als gebakken lucht voor diegene die op deze wijze hun statement duidelijk wil maken. Eigen publiek uit fluiten. spelers uit fluiten staf uit fluiten.
  Als eigen supporters de sfeer niet meer kan maken en niet achter de club gaan staan dan hou ik mijn hart vast voor de toekomst. Dan heeft Ajax straks het idee dat het in “eigen stadion” aan het voetballen is. Ik hoop dat het zover zover komt.

  • TAZ

   17 februari 2013 at 13:00

   Ik hoop dat het NIET zover komt. Even een woordje vergeten maar laat duidelijk zijn NIET zover

 36. 1e ring bewoner

  17 februari 2013 at 12:57

  Huilie huilie huilie doen als het niet gaat zoals de almachtige echte supporters van vak p betaamt hahaha uksels

 37. christoph

  17 februari 2013 at 12:57

  honderd procent mee eens…ik zit niet eens in p maar ik vond het niet normaal..vak p verzorgt de sfeer…

 38. Jums88

  17 februari 2013 at 12:56

  Gaan we dreigen? Ik dreig toch niet?

  • King König

   17 februari 2013 at 14:45

   ik wel typhushond kom met kutkop in beeld dan doe ik ook

  • TwenteFan

   18 februari 2013 at 15:49

   Indrukwekkend.
   Zal je kind trots op je zijn, junkie.

  • King König

   17 februari 2013 at 14:51

   ik wel met een hele grote paardelul waarmee ze jouw reet open moeten rossen

 39. Charles de Jong

  17 februari 2013 at 12:55

  De club is van iedereen. Vak P is wel een sfeermaker maar de mensen moeten nu ook eens inzien dat ze niet alleen zijn en dat andere misschien rustigere fans voor het oog er anders over denken.
  Dat wil overigens niet zeggen dat ik minder fanatiek ben.
  Eens voor FC Twente, altijd voor FC Twente in voor en tegenspoed.

 40. Football is war

  17 februari 2013 at 12:55

  he jums 88 dat duurt niet lang voor het uitlekt wie jij bent.En dan hoop ik dat die relnichten jou eens keer goed Naaien hahaha

 41. Jacky

  17 februari 2013 at 12:43

  Jums88 wil even interessant doen STUMPERT

 42. Reds !

  17 februari 2013 at 12:40

  Ze hadden wel 20 min moeten wachten !!

 43. Fred

  17 februari 2013 at 12:35

  Geen excuses zoeken in de jaren 70 was ik er al bij ook uitwedstrijden maar zo’n actie zet je zelf op en de reactie moet je dan maar slikken punt dus geen excuses zoeken bij mensen die het er niet mee eens zijn ook dat zijn supporters

 44. dewit88

  17 februari 2013 at 12:30

  Wat een onzin praat.. van de 150 die vorige week na t trainingscomplex zijn geweest. . Kwamen er 50 van de wedstrijd en de rest had ook carnaval gevierd.. maar goede statement 10 minuten wachten en dan niet in de 10 de minuut de tribune op maar nog 5 minuten wachten.. ben trots op jullie

 45. pacaskurban

  17 februari 2013 at 12:25

  Ik begrijp de frustratie… Maar om nou hier te gaan zitten janken.. Alsof jullie de enige echte supporters zijn is zielig…. Calimero’s bah, Ik hou meer van mijn FC dan jullie allemaal bij elkaar ook in slechte tijden…

 46. Jums88

  17 februari 2013 at 12:25

  Vak P is triest. De meeste trouwe supporters zitten niet in vak P, in vak P zitten alleen maar relnichten.

 47. Boeskool

  17 februari 2013 at 12:23

  Oh je gaat dus nu zeggen dat al die 2 vakken vol de enigste echte geweldige supporters zijn, de geweldige fanatieke achterban. Weet niet of jullie het spandoek kennen WIJ ZIJN FC TWENTE. Dit spandoek betekent dat we samen Fc Twente zijn. Zelf ben ik meer dan 15 jaar elke uit en thuis wedstrijd geweest maar doe dit nu niet meer. Ga mij niet vertellen dat al die lui in die vakken ook zo fanatiek zijn want dan pis ik mijn broek van het lachen. Dit was gewoon een waardeloze aktie, maar wel met een geweldig spandoek.

 48. elske

  17 februari 2013 at 12:22

  weet wel dat veel mensen van de tweede ring moesten verhuizen van eerste ring naar boven om ruimte te maken …wij komen al vanaf het diekman …

 49. tweede ring

  17 februari 2013 at 12:21

  dit is een belachelijke actie wat jullie deden !!
  Wij andere supporters moeten naar jullie inzicht aan passen aan jullie gedoe

  als jullie willen snuiven ,zuipen is jullie recht daar hoeven wij toch ook niet in meegaan of wel????????? jullie bepalen niet wat er wel en niet moet gebeuren in ONS stadion

 50. Sander

  17 februari 2013 at 12:20

  Jums88 flikker zelf een eind op. randebiel

 51. rik hartemink

  17 februari 2013 at 12:18

  goed onderbouwd commentaar geef jij op deze toch wel redelijk feitelijke column jums. Jij zet zoden aan de dijk.

 52. Martijn Bruins

  17 februari 2013 at 12:15

  Veel mensen die een seizoenkaart hebben in de 2de ring (zoals ik) gaan ook vaak naar uitwedstrijden en staan ALTIJD achter ‘onze’ club! Wij zijn Twente daar moeten wij trots op zijn en altijd achter de FC blijven staan! Ik kan jullie ongenoegen erg goed voorstellen, maar dit was toch niet nodig geweest?

 53. MissN

  17 februari 2013 at 12:13

  Goede reactie. Jullie afwezigheid was indrukwekkend en hoewel t geen direct resultaat heeft, spreekt er betrokkenheid uit. Op naar betere tijden, Maar blijf n eenheid, mét de club én fluiters

 54. Jums88

  17 februari 2013 at 12:06

  Tyf eens op vak P met je praat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertisement

Laatste Nieuws

renate-jansen-fc-twente-vrouwen-aanname renate-jansen-fc-twente-vrouwen-aanname
FC Twente Nieuws12 uur ago

FC Twente Vrouwen kegelt Ajax uit de titelstrijd na opnieuw een overwinning

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond opnieuw weten te winnen van Ajax. Afgelopen zondag werd al met 1-2 gewonnen in Amsterdam...

tyronne-ebuehi-fc-twete-emmen-2020-2021 tyronne-ebuehi-fc-twete-emmen-2020-2021
Eerste elftal17 uur ago

Ebuehi langer in Enschede? “Ik heb inmiddels met FC Twente gesproken”

Of Ebuehi zondag voorlopig zijn laatste wedstrijd voor FC Twente zal spelen is nog maar de vraag. De rechtsback wordt...

danilo-pereira-da-silva-fc-twente-vvv-2020-2021-veste danilo-pereira-da-silva-fc-twente-vvv-2020-2021-veste
Eerste elftal18 uur ago

Danilo biedt excuses aan na ‘onterechte’ rode kaart

Uit frustratie pakte Danilo in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen RKC een rode kaart. De Braziliaan maakte in deze...

joel-drommel-nederlands-elftal-oranje-debuut-2020 joel-drommel-nederlands-elftal-oranje-debuut-2020
Eerste elftal18 uur ago

Drommel ontbreekt in de voorselectie van Oranje voor het EK

Joël Drommel zit niet bij de voorlopige selectie voor het EK van komende zomer. Frank de Boer heeft vier keepers...

ron-jans-psv-twente-eindhoven-2020-2021 ron-jans-psv-twente-eindhoven-2020-2021
Columns2 dagen ago

Column: Jans of een krans?

19 Wedstrijden 14 punten. 19 doelpunten voor 30 tegen. Woedende reacties na wederom een draak van een wedstrijd. Supporters vragen...

danilo-pereira-da-silva-vvv-fc-twente-de-koel-2020-2021 danilo-pereira-da-silva-vvv-fc-twente-de-koel-2020-2021
Eerste elftal2 dagen ago

Seizoen voor Danilo ten einde na domme rode kaart

Danilo heeft voorlopig zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Twente gespeeld. De Braziliaan pakte in de voorlaatste wedstrijd...

ron-jans-trainer-fc-twente-blokjesjas-ongeluk-2020-2021 ron-jans-trainer-fc-twente-blokjesjas-ongeluk-2020-2021
Eerste elftal2 dagen ago

Jans ziet geen doortastend FC Twente: “We zijn dan te onschuldig”

Ron Jans is er met zijn ploeg wederom niet in geslaagd om een wedstrijd te winnen. In Waalwijk gingen FC...

wout-brama-voorbereiding-fc-twente-2020-2021 wout-brama-voorbereiding-fc-twente-2020-2021
Eerste elftal2 dagen ago

Brama: “Als je naar het hele seizoen kijkt, mag je blij zijn dat je veilig bent”

FC Twente is er op Hemelvaartsdag niet in geslaagd om te winnen van RKC. De Tukkers kwamen in Waalwijk nog...

peet-bijen-teleurgesteld-ado-den-haag-heracles-2020 peet-bijen-teleurgesteld-ado-den-haag-heracles-2020
FC Twente Nieuws2 dagen ago

Onfortuinlijke Bijen degradeert opnieuw na verlies met ADO Den Haag

Peet Bijen is donderdagmiddag opnieuw gedegradeerd, nu met ADO Den Haag. Bijen zat zelf wegens een blessure niet bij de...

Eerste elftal2 dagen ago

Rood aangelopen FC Twente verliest van RKC en kan de play-offs vergeten

FC Twente is er wederom niet in geslaagd om te winnen in de eredivisie. De ploeg van Ron Jans ging...

Advertisement