Twente Insite

FC Twente Nieuws

Aanvoerder keert terug: “Mooi om een speler met zijn statuur en ervaring weer bij de groep te hebben”

Aanvoerder keert terug: “Mooi om een speler met zijn statuur en ervaring weer bij de groep te hebben”

Gertjan Verbeek kan tegen FC Utrecht weer beroep doen op aanvoerder Stefan Thesker. De verdediger is hersteld van de blessure die hem de afgelopen weken aan de zijlijn hield. Of hij ook direct zal gaan spelen wil Verbeek nog niet zeggen.

“Stefan heeft deze week twee keer meegetraind en het ziet er goed uit. Het is mooi om een speler met zijn statuur en ervaring weer bij de groep te hebben. Stefan zou een optie richting zondag kunnen zijn”, aldus Verbeek tijdens het perspraatje.

Het grootste twijfelgeval voor aanstaande zondag is Tom Boere. De spits heeft last van een buikwand/liesblessure waardoor hij de hele week nog niet heeft kunnen trainen. Zaterdag zal worden beslist of hij mee af zal reizen naar Utrecht.

Verbeek kan geen beroep doen op Oussama Assiadi en Mounir El Hamdaoui. Assaidi heeft nog altijd last van vocht in de knie en het is onduidelijk wanneer hij weer aan kan sluiten. “Oussama moet rust houden en het is op dit moment niet verantwoord te laten spelen. We moeten kijken hoe dat richting woensdag is.” De verwachting is dat El Hamdaoui na de bekerwedstrijd tegen AZ weer aan kan sluiten bij de groep.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op