Aburjania met Georgië in actie in oefenduel tegen Kroatië

FC Twente-middenvelder Giorgi Aburjania is deze interlandperiode opgeroepen voor het elftal van Georgië. Afgelopen vrijdag kwam de 24-jarige Georgiër niet in actie tegen Zwitserland, maar vanavond speelde hij de hele wedstrijd.

Op dinsdagavond speelde Georgië een oefenwedstrijd in en tegen Kroatië. Aburjania mocht bij de uitploeg in de basis starten en speelde de hele wedstrijd. De duel eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg.

In de 18e minuut kwamen de Georgiërs op voorsprong door een goal van Papunashvili. Niet veel later werd het alweer gelijk: oud-Vitesse speler Kashia werkte de bal in eigen doel. In de tweede helft wist Perisic het net te vinden, waarmee hij de eindstand bepaalde.

Georgië is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor het EK 2020. In poule D eindigden ze op de vierde plek, achter Zwitserland, Denemarken en Ierland.

Bron: Pro Shots