Twente Insite

FC Twente Nieuws

Advies voor Van Leeuwen: “Dan word je gewoon kampioen”

Advies voor Van Leeuwen: “Dan word je gewoon kampioen”

In de allerlaatste seconden van de wedstrijd verspeelde bij FC Twente op bezoek bij FC Eindhoven twee dure punten. Door een late tegentreffer van Collin Seedorf ging FC Twente er niet met drie punten vandoor, maar met slechts één punt. Ondanks het puntenverlies heeft de ploeg van trainer Marino Pusic slechts twee punten minder dan de verrassende koploper Almere City FC.

RTV Oost-presentator Bert van Losser heeft nog alle vertrouwen in een kampioenschap van de Tukkers. “Met een of twee versterkingen in de winterstop, dan ben je er en word je gewoon kampioen”, aldus de presentator bij De Oosttribune van RTV Oost. “En als Assaidi terugkomt…”

Jan van Staa, voormalig FC Twente-scout en trainer beaamt de woorden van Van Losser. “Dat zou dit jaar zomaar kunnen”, geeft de oud-trainer te kennen. Van Staa weet dat de top van de Keuken Kampioen Divisie kort op elkaar staat momenteel. “Dat blijft het hele jaar zo. Het is gewoon bovenin heel spannend.”

Van Wissing heeft echter niet de verwachting dat Assaidi snel terugkeert bij de selectie. “Dat duurt waarschijnlijk nog wel even en Vuckic komt er natuurlijk nog bij. Die kunnen ze heel goed gebruiken, maar we hebben binnenkort ook de topper tegen Go Ahead Eagles en dan ben ik heel benieuwd hoe FC Twente zich gaat houden”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op