Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Ajax is weer gered door een scheidsrechter die de bal op de stip legt. Lachwekkend”

“Ajax is weer gered door een scheidsrechter die de bal op de stip legt. Lachwekkend”

In het Oosten des lands was de penalty die Ajax werd toegekend het meest besproken onderwerp na het Twentse verlies in de ArenA. Zonder deze strafschop hadden de Tukkers waarschijnlijk een punt uit het vuur gesleept.

“Ajax is weer gered door een scheidsrechter die de bal op de stip legt. Lachwekkend”, scandeert Johan Derksen tijdens de uitzending van Voetbal Inside. “Hij (Gözebüyük) staat er bovenop. Ziyech die zocht hem (Bijen) gewoon op, die liep tegen hem op en liet zich vallen.”

“Die jongen (opnieuw Bijen) bleef gewoon staan, die deed niks”, haakt Van der Gijp aan. “Wát een cadeautje. Plus, hij was nog erbuiten ook. Hij zat twee keer mis binnen drie seconden.”

“Inderdaad. Hij was én erbuiten én het was geen overtreding”, besluit Derksen.

Foto: Orange Pictures

7
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Robert.G.hennikJanJohanKopsterk.. Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robert.G.
Gast
Robert.G.

Hendrik hey goed zien mien jonge , het maakt niks meer oet hoe d,r wot floten volgende wek stoat ze weer te harkn !!!

hennik
Gast
hennik

inderdaad. leek wel of onana de scheid was…. kan toch niet dit en niemand die er wat van zegt.

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Ajax heeft in de twee competitie wedstrijden met Twente 4 punten gestolen handsbal veltman en nu weer een pingel PSV had eigenlijk al kampioen kunnen zijn

Jan
Gast
Jan

Nogal overdreven. Er zijn maar weinig mensen die vinden dat Twente de scheidsrechter tegen had in de thuiswedstrijd. Kopsterk haalt er een dingetje uit (vermeende handsbal Veltman), maar Twente had ook zeker 1 keer rood kunnen krijgen. Ik vind overigens dat de scheidsrechter toen uitstekend floot en nu heel slecht.

vosje3
Gast

Schande zulke scheidsrechters, volgens mij moeten deze scheidsrechters op advies van de knvb zo fluiten om de aansluiting van ajax op PSV niet laten vergroten.Het is niet te geloven dat Twente nooit een strafschop krijgt, ook al is het bewijs geleverd via camerabeelden, zegt de scheidsrechter het was geen handsbal. Dit was ook tegen ajax in de knvb beker.Het is duidelijk dat de knvb hier een aandeel in heeft.Waarom is de competitie zo ingedeeld dat ajax altijd het laatste speelt en altijd op zondag zo laat mogelijk.pure competitie vervalsing..gaat behoorlijk op de FIFA lijken…o ja in het bestuur zit ene… Lees verder »

Johan
Gast
Johan

Ik ben hier volledig mee eens…

Hendrik
Gast

Volledig mee eens. Ik hoor echter niemand meer over de landssituatie van Onana. Scheids geeft eerst aan doorspelen; als Onana vervolgens met de bal het strafschopgebied uitloopt; en dus een handsbal. besluit hij alsnog voor buitenspel te fluiten. Heb ik dit verkeerd gezien? Ik vind het een uiterst vreemde beslissing. Situatie ook niet meer bij Studio Sport terug kunnen zien>