Twente Insite

FC Twente Nieuws

Assaidi hekelt kunstgras: “Dus ik speel alleen maar thuiswedstrijden”

Assaidi hekelt kunstgras: “Dus ik speel alleen maar thuiswedstrijden”

Oussama Assaidi heeft, na een maandenlange periode van revalideren na zijn operatie, inmiddels de groepstraining weer hervat. Wanneer de aanvaller weer van de partij zal zijn bij de wedstrijden is nog niet bekend, maar hij werd alweer geconfronteerd met het feit dat er veel kunstgras is in de eerste divisie. Toch is dat geen factor geweest bij zijn beslissing om te blijven bij FC Twente.

“Ze betalen me alleen maar voor de thuiswedstrijden, dus ik speel alleen maar thuiswedstrijden”, grapt Assaidi voor de camera van 1Twente. “Het klopt dat ik geen fan ben van kunstgras, maar wie is daar wel fan van? Ik denk haast niemand.”

“Het is gewoon omdat het moet, omdat je daar op moet spelen en daarom spelen we er op. Voor het voetbal moet het gewoon afgeschaft worden, het is gewoon een ander soort voetbal. Op gras is het natuurlijker en zo wordt voetbal altijd gespeeld”, is de aanvaller eerlijk.

Assaidi neemt dan ook een duidelijke stelling in tegen kunstgras. “Het moet gewoon verboden worden vind ik. Maar goed het maakt niet uit, ik kan ook gewoon op kunstgras spelen al heb ik het liever niet. Ik heb vorig jaar ook gewoon op kunstgras gespeeld”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op