Twente Insite

FC Twente Nieuws

Assaidi klaar met negativiteit: “Ik zeg: op naar boven”

Assaidi klaar met negativiteit: “Ik zeg: op naar boven”

Oussama Assaidi was gisteren de grote uitblinker tijdens het uitduel tegen NAC Breda. De aanvaller scoorde twee keer namens FC Twente en bezorgde de club hiermee de eerste uitoverwinning van dit seizoen.

“Strijd leveren, de mouwen opstropen, vechten en drie punten pakken in Breda. Dat is gelukt, we hebben het samen gedaan”, vertelt Assaidi tegenover het Algemeen Dagblad. De aanvaller voelde na het fluitsignaal de sneeuwballen tegen zich aankomen, maar dat deed hem niets. “Het deed geen pijn. Als je wint, kun je alles hebben. Het was lang geleden dat we uit wonnen. Als je onderin meedoet, moet je aan de bak. Dan heb je pech, krijg je penalty’s niet mee en dat soort dingen. Maar dit keer dacht ik: ‘Het moet toch een keer goed gaan?’ En het is gelukt.”

FC Twente steeg met de overwinning naar de vijftiende plek in de eredivisie. Assaidi hoopt de stijgende lijn door te kunnen zetten. “Hopelijk is dit het einde van de misère. Een nieuw begin, zaterdag gaan we verder, met dit goede gevoel”, vervolgt Assaidi. “We willen niet meer in de problemen komen, dus ik zeg: op naar boven.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op