Twente Insite

FC Twente Nieuws

Assaidi heeft klik met El Hamdaoui: “Ik zie hem graag komen”

Assaidi heeft klik met El Hamdaoui: “Ik zie hem graag komen”

Vorige week woensdag sloot Mounir El Hamdaoui aan bij Jong FC Twente. De voormalig aanvaller van onder andere AZ, Ajax en Fiorentina kreeg toestemming om stage te komen lopen terwijl de eerste selectie op trainingskamp was in Spanje. De stage zou enkele dagen duren, maar inmiddels traint El Hamdaoui mee met de eerste selectie. Of hij een contract krijgt aangeboden is nog niet bekend, maar als het aan Assaidi ligt dan mag de 33-jarige aanvaller blijven.

“Mounir traint met ons mee en hij traint goed. We weten allemaal wat Mounir kan dus van mij mag hij komen. Ik denk dat we het goed met elkaar kunnen vinden. Je zoekt elkaar op omdat je weet dat we allebei creatief zijn, en dit is wat makkelijker voetballen natuurlijk. Vandaag op de training hebben we samengespeeld en dat voelde goed.”

“Ik denk dat Mounir heel veel ervaring heeft, bij mooie clubs heeft gespeeld. Maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. We hebben zondag nog een wedstrijd en het is niet aan mij of Mounir komt of niet. Ik heb hem er graag bij, maar ik maak die keuze niet. Ik denk dat hij veel ervaring aan het team toe kan voegen en hij heeft kwaliteiten. Dat weten we allemaal”, besluit Assaidi in gesprek met FOX Sports.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op