Bankzitter Trajkovski doet goede zaken richting WK

[google]Dejan Trajkovski zat gisteravond negentig minuten lang op de bank bij de wedstrijd tussen zijn land Slovenië en Slowakije. De Slovenen wonnen met 1-0 door een doelpunt van invaller Kronaveter, diep in de tweede helft. Met de overwinning herstellen de Slovenen zich na het gelijkspel tegen Litouwen in de eerste wedstrijd.

Slovenië staat na de overwinning derde in kwalificatiepoule, die wordt aangevoerd door Engeland, dat de eerste twee wedstrijden won. De Engelsen zijn de volgende tegenstander van Slovenië. De wedstrijd wordt aanstaande dinsdag gespeeld in Ljubljana. De kans dat de linksback van FC Twente dan wel in de basis mag starten is niet heel groot.