Bapoh van held naar schlemiel in slechts vijf minuten tijd

Ulrich Bapoh keerde na een jaar FC Twente weer terug naar Vfl Bochum dat uitkomt in de Duitse 2. Bundesliga. De aanvallende middenvelder heeft hier nog geen basisplek weten te bemachtigen, maar was afgelopen weekend één van de hoofdrolspelers in de thuiswedstrijd tegen SV Wehen (3-3, red.).

Nadat Bochum voor eigen publiek al na 19 minuten met 2-0 achterstond, besloot de trainer in te grijpen. Bapoh werd in de 24e minuut ingebracht om het tij te doen keren. Voor rust had de wissel nog geen succes want de bezoekers scoorden vlak voor het rustsignaal de 3-0. Na rust werd het echter een waar spektakel.

Na rust ging de ploeg op jacht naar minimaal drie treffers. Hierbij was een hoofdrol weggelegd voor Bapoh die in de 56e minuut de 1-3 scoorde en in de 90e minuut de assist gaf op de gelijkmakende 3-3. Echter was er ook een negatieve hoofdrol voor de jongeling. in de 95e minuut werd hij eraf gestuurd met rood. het leverde hem een schorsing op voor twee wedstrijd.