FC Twente Nieuws

BELANGRIJK: Informatie seizoenkaart 2016-2017

BELANGRIJK: Informatie seizoenkaart 2016-2017

Gisteren maakte FC Twente bekend dat de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2016-2017 donderdag 12 mei van start zal gaan. Vandaag meer uitleg over hoe de verlenging in z'n werkt gaat, hoe je kan verhuizen etc. Hieronder alle informatie omtrent de verlenging van de seizoenkaarten.

Op donderdag 12 mei start om 10.00 uur de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2016-2017. Huidige seizoenkaarthouders krijgen dan als eerste de mogelijkheid om hun kaart te verlengen. Omdat er nog geen duidelijkheid is over de licentie voor komend seizoen is betaling van de seizoenkaart vooralsnog alleen mogelijk via automatisch incasso. Er wordt pas geïncasseerd zodra de licentie zeker is.

Supporters kunnen hun seizoenkaart zelf online of in Fanstore De Grolsch Veste verlengen, verplaatsen of overdragen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen op donderdag 12 mei een e-mail over de seizoenkaartverlenging. Supporters waarvan het e-mail adres niet bij FC Twente bekend is ontvangen een brief.
Zodra er zekerheid is over de licentie krijgen seizoenkaarthouders die liever contant betalen de mogelijkheid om dit te doen, voordat de vrije verkoop start.

Geen seizoenkaart? Schrijf je nu in
FC Twente ontvangt ook al veel aanvragen van supporters die nu geen seizoenkaart hebben, maar deze voor komend seizoen wel (weer) graag willen aanvragen. Deze supporters kunnen zich nu al inschrijven voor komend seizoen via fctwente.nl/seizoenkaart. Supporters die zich hebben ingeschreven krijgen voorrang op de vrije verkoop en kunnen na de verlengperiode als eerste een plek uitzoeken.

[google]Aparte wachtlijst Vak-P
Voor Vak-P (vak 101 t/m 107 en vak 136) geldt een aparte wachtlijst. Huidige seizoenkaarthouders die naar Vak-P willen verhuizen krijgen voorrang op nieuwe seizoenkaarthouders. Inschrijven voor Vak-P kan via fctwente.nl/vak-p.

Openingstijden Fanstore De Grolsch Veste
Ma: 13.00 – 17.00 uur
Di t/m za: 11.00 – 17.00 uur

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Onze FC Twente EK Poule is geopend! Doe ook mee en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties