Belgie wint met 0-2, Chadli valt in

België heeft vanavond gedaan wat het moest doen. Onze zuiderburen met Nacer Chadli startend op de bank, wonnen met 0-2 in Skopje van Macedonië. Door de overwinning nemen de Belgen de koppositie weer over die eerder vandaag in handen kwam van Kroatië.

Makkelijk ging het zeker niet. Macedonië was vooral in de eerste helft brutaal en had meer doelpogingen dan de bezoekers. Toch was het België dat de score opende. De ooit door FC Twente begeerde Kevin de Bruyne was de doelpuntenmaker.

In de tweede helft nam België het initiatief en wist dit uit te laten monden in de 0-2. Het doelpunt kwam op naam van Hazard en kwam voort uit een penalty. Vijf minuten voor tijd mocht ook Chadli nog zijn speelminuten meepikken. Op de score had dit geen invloed.

Aanstaande dinsdag nemen beide landen het nogmaals op tegen elkaar, ditmaal in België.