Beloften wederom onderuit in tweede divisie

Vanmiddag speelden de beloften van FC Twente op het trainingscentrum in Hengelo tegen V.V. Una. De Tukkers snakten ernaar om weer eens een keertje te winnen in de competitie, de ploeg staat momenteel namelijk op de laatste plaats in de tweede divisie. Ook vandaag weer bleef de ploeg van Paul Bosvelt moedeloos achter zonder een winstpuntje.

[google] Al vroeg in de wedstrijd, namelijk in de dertiende minuut, kwam FC Twente op voorsprong door een doelpunt van Ruben De Jager. In de 36e minuut waren het de bezoekers die scoorden en daardoor op gelijke hoogte kwamen. Met deze 1-1 stand werd tevens de kleedkamer van het trainingscomplex in Hengelo opgezocht.

De tweede goal van FC Twente kwam er niet. De bezoekers wisten nog wel te scoren, en wel in de 73ste minuut. Scheerlinck zette de bezoekers op voorsprong in Hengelo. In de 83e minuut werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid met de derde treffer aan de bezoekerskant. Eindstand: 1-3.

Opstelling: Plattel, Woudstra, Soumaoro, Jensen, Schmidt, Korporaal, George, Mbikulu, De Jager, Grootenhuis, Junte.