Beloften winnen bij RKC Waalwijk

Jong FC Twente heeft gisteravond een overwinning geboekt bij de leeftijdsgenoten van RKC Waalwijk. In Waalwijk won de ploeg van Patrick Kluivert met 1-2.
Geboorte Verhuur Twente

Felitciano Zschüsschen opende de score voor de Tukkers. Vlak voor tijd gooide Rick Hemmink de wedstrijd in het slot door de beslissende 0-2 te maken. Diep in blessuretijd scoorde RKC nog tegen, maar dat kon Jong FC Twente niet van een zege houden.

Trainer Patrick Kluivert was na afloop tevreden. "Ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop we gespeeld hebben. De ploeg heeft de afspraken uitstekend uitgevoerd. We hebben van de eerste tot de laatste minuut gedomineerd. Uiteindelijk leverde dat een goede en belangrijke overwinning op", vertelt de trainer op de website van FC Twente.