Nieuws

Bengtsson verlengt contract tot medio 2015

Bengtsson verlengt contract tot medio 2015

Rasmus Bengtsson heeft vandaag z'n contract verlengd tot medio 2015, met een optie voor nog een seizoen. Dat laat FC Twente vandaag weten.

Het oude contract van de centrale verdediger liep af in 2013. De Zweed speelt sinds de zomer van 2010 bij FC Twente, toen hij overkwam van het Duitse Hertha BSC.

Trainer/Coach Steve McClaren is zeer verheugd dat Rasmus zijn contract bij FC Twente met twee seizoenen heeft verlengd. "Wij zien in Rasmus een speler voor de toekomst, hij heeft zich afgelopen anderhalf jaar goed ontwikkeld bij FC Twente. Ik heb bovendien respect voor het geduld dat hij in deze periode heeft opgebracht. Hij gaat goed om met de rol die hij vervult achter Wisgerhof en Douglas."

Rasmus Bengtsson is blij met zijn nieuwe contract bij FC Twente. "Met dit contract spreekt de club vertrouwen in mij uit en daar ben ik zeer blij mee. Ik wil mij verder doorontwikkelen en zal er de komende jaren alles aan doen om het vertrouwen in mij waar te maken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties