Twente Insite

FC Twente Nieuws

Bestuur Twente, Verenigt! stelt bestuurszetels beschikbaar na gesprek met ontevreden SV’s

Bestuur Twente, Verenigt! stelt bestuurszetels beschikbaar na gesprek met ontevreden SV’s

Het bestuur van Twente, Verenigt! heeft na een gesprek met de supportersverenigingen Vak P, Bagpipe en De Vriendenkring besloten haar bestuurszetels op te zeggen. Het streven is om de vereniging samen met de grondleggers van Twente, Verenigt! weer naar een hoger plan te tillen. Hieronder de brief die vandaag is verstuurd naar alle leden.

Beste supporter van FC Twente en lid van Twente, verenigt!

In onze nieuwsbrief van mei j.l. gaven we het al aan: draagvlak is en blijft de belangrijkste pijler voor Twente, verenigt!
Nadat Vak P, Bagpipe en de Vriendenkring hun vertrouwen hadden opgezegd in Twente,verenigt!, is er op 26 juni een bijeenkomst geweest met alle supportersverenigingen en Twente, verenigt!. Tijdens deze avond is besproken dat het bestuur van Twente Verenigt! haar bestuurszetels beschikbaar stelt om samen met de grondleggers van TV, het huidige Twente,verenigt! naar een hoger plan te brengen dat aansluit bij het gedachtegoed van de oprichters.

We roepen iedereen die zich daarvoor wil inzetten op, om zich kandidaat te stellen voor het te vormen bestuur.

Aan ondergetekenden, is door de “Founding Fathers” ( Vak-P, Bagpipe en de Vriendenkring) van Twente Verenigt!, gevraagd om het formatieproces op zich te nemen.

Het bestuur van Twente Verenigt! gaat uit zeven bestuursleden bestaan. Reden hiervoor is dat de taken evenredig verdeeld dienen te worden om zodoende efficiënt te kunnen besturen en de focus te houden op de eigen portefeuille.
De portefeuilles bestaan uit:

· Voorzitter
· Penningmeester
· Secretaris
· Communicatie
· Drie algemene bestuurszetels

Wij verzoeken jullie om je voor 15 juli as. kandidaat te stellen voor bovengenoemde bestuursfuncties. Stuur je motivatie naar: AanmeldenbestuurTV@Gmail.com

Na ontvangst van de schriftelijke motivaties gaan ondergetekenden in gesprek met de kandidaat- bestuurders en brengen het advies uit aan de “Founding Fathers”. Het doel is om uiterlijk 1 augustus een nieuw bestuur te installeren.

Het gekozen bestuur wordt uiteraard voorgedragen aan de leden tijdens de volgende ledenvergadering.

Met vriendelijke groet,

Arjan Steenkamp & Eugenio Porcu
En huidig bestuur Twente, verenigt!

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op