Twente Insite

FC Twente Nieuws

Beweging inzake claim belastingdienst: “Er zijn al veel vorderingen”

Beweging inzake claim belastingdienst: “Er zijn al veel vorderingen”

De verwachting was dat FC Twente in januari te horen zou krijgen hoe hoog de belastingclaim uit zou gaan vallen. Echter is er nog altijd geen definitief antwoord op de vraag hoeveel geld FC Twente de belastingdienst schuldig is naar aanleiding van het onderzoek van de FIOD. Financieel directeur Erik Velderman laat vandaag weten dat hij de case nog dit seizoen hoopt af te ronden.

“Ik werk met man en macht samen met een heel team aan de situatie rondom de belastingdienst. Mijn doel is om het binnen dit seizoen helder te krijgen. Zoals ik al eerder heb gezegd, ik ga daar niet over. Daar gaat de belastingdienst zelf over. Maar ik kan wel melden dat we in constructief overleg zijn en dat er al veel vorderingen zijn. Dus ik heb goede hoop dat we binnen afzienbare tijd tot een goeie afspraak kunnen komen”, aldus Erik Velderman op de clubwebsite.

FC Twente heeft al maatregelen genomen door een voorziening van 5,9 miljoen euro op te nemen in de jaarrekening. “Als het zover is dan zijn we er klaar voor”, zei Velderman eerder dit jaar.

5
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kopsterk..yaah123Hans WallinKieknwatwortJoop nordkamp Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
yaah123
Gast

Goeie ?

Hans Wallin
Gast
Hans Wallin

er verschijnen steeds meer boeken over het gehele financiele systeem,dat op de schop moet,daar kan men vroeg of laat niet onderuit.De krankzinnige salarissen en transfersommen(straks een miljard?),dat kan nooit goed blijven gaan.En de zaakwaarnemers,die geweldige sommen opsteken.Ik weet niet wat “Positive money”of “Ons Geld”over het betaalde voetbal zeggen,ik zou me kunnen indenken,dat voetballers alleen maar geruild mogen worden tegen andere voetballers,maar dan over meer schijven,een soort alternatieve munteenheid.maar zoals het nu gaat,loopt het mis.

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

lol

Joop nordkamp
Gast
Joop nordkamp

Is dat nu nog belangrijk.ja misschien voor jullie salaris. Super en onze club naar de knoppen.

Kieknwatwort
Gast
Kieknwatwort

Ja dat is belangrijk. Stomme opmerking.