Twente Insite

FC Twente Nieuws

Bijen aangeslagen door remise: “We wilden blijven voetballen, daar ging het mis”

Bijen aangeslagen door remise: “We wilden blijven voetballen, daar ging het mis”

Na de zegens tegen FC Dordrecht, Telstar, Groningen (beker) en Jong PSV leek FC Twente op bezoek in Eindhoven ook met de volle buit richting Enschede te gaan. Een kopbal van Collins Seedorf gooide echter roet in het Twentse eten. Een doelpunt dat zorgde voor veel verbijstering.

“Ik snap het zelf ook nog niet. In de kleedkamer waren we ook vol ongeloof”, aldus Peet Bijen tegenover RTV Oost. “We wilden blijven voetballen en daar ging het mis. Vanuit de omschakeling kregen we een hoekschop om de oren. Dan gaan ze met z’n allen naar voren en dan valt hij goed. Dat is zuur voor ons om het zacht uit te drukken.”

De mandekker weet wat beter moet de volgende keer. “Je moet gewoon de organisatie bewaken. We moeten de wedstrijd eerder op slot gooien. We moeten hier meer doelpunten maken”, weet de Hengeloër.

“Ze mogen niet bij ons in de buurt van de goal komen. Dat is gewoon onze eigen fout. Het was geen denderende wedstrijd, geen opgelegde mogelijkheden voor ons. Via een vrije trap vliegt hij erin. Het is fijn dat je op die manier op voorsprong komt, maar dan is het ook zaak om het uit te spelen en dat lukte niet”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op