Twente Insite

FC Twente Nieuws

Bijen vol vertrouwen: “Heb een hele goede voorbereiding gedraaid”

Bijen vol vertrouwen: “Heb een hele goede voorbereiding gedraaid”

Afgelopen vrijdag werkte FC Twente haar laatste wedstrijd af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Marino Pusic nam het op tegen Al-Taawon en speelde met 2-2 gelijk. Verdediger Peet Bijen is niet geheel tevreden met het resultaat.

“Ik weet niet of je uiteindelijk blij moet zijn met een gelijkspel”, vertelt Bijen in gesprek met RTV Oost. “We deden een aantal goede dingen, maar ook wel een aantal dingen dat snel beter moet. We gaan nu vol vertrouwen richting de kraker tegen Sparta en gaan vol voor de overwinning.”

FC Twente versterkte zich onlangs met verdedigers Xandro Schenk, Nacho Monsalve, Ricardinho en Rafael Ramos. “We zijn nog maar een paar dagen samen, maar in de eerste wedstrijd ging het prima”, vervolgt Bijen. “Je moet elkaar met handen, voeten en gebaren duidelijk maken wat je bedoelt. Dat ging wel goed. Ik heb een hele goede voorbereiding gedraaid en had er alle vertrouwen in dat ik zou mogen starten, ondanks de aankopen”, aldus Bijen.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op