FC Twente Nieuws

Bijzonder: FC Twente ontvangt honderden nieuwe aanvragen seizoenkaart 2018-2019

Bijzonder: FC Twente ontvangt honderden nieuwe aanvragen seizoenkaart 2018-2019

Aanstaande vrijdag om 11:00 uur zal de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten voor het seizoen 2018-2019 van start gaan. De huidige seizoenkaarthouders worden in de gelegenheid gesteld om hun seizoenkaart te verlengen en de club heeft goede hoop dat het grootste deel van de trouwe aanhang zal verlengen.

Al 400 nieuwe aanvragen
Het mag bijzonder heten dat al voor de officiële verkoop van de nieuwe seizoenkaarten, FC Twente al meer dan 400 nieuwe aanvragen heeft ontvangen. Dit laat een medewerker van FC Twente weten aan Twente Insite. Het betreft aanvragen van mensen die momenteel nog geen seizoenkaart hebben, maar FC Twente juist nu willen steunen. Een geweldige ontwikkeling!

[google]

Optie
Vrijdag zal FC Twente verkoop starten voor de huidige seizoenkaarthouders die twee opties voorgelegd zullen krijgen. Optie één is dat supporters de kaart kunnen verlengen tegen dezelfde prijs als afgelopen seizoen. Optie twee is dat de supporters gebruik kunnen maken van een optionele korting. De kortingsactie is een geste van de club richting de trouwe supporters die ook dit seizoen de Grolsch Veste vulden met gemiddeld met 25.025 man.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties